REFERENCIÁINK

 

 

Takács Károly, ügyfél:

Sajnos ma Magyarországon az emberek túlnyomó többsége -tisztelet a kivételnek- rendkívül előítéletes és negatív beállítottságú. Úgy gondolom, hogy a rendszerváltás után sajnos a szakmátok felhígult és sajnos az akkori "szakemberek" nem igazán voltak szakemberek ami elég jelentős hátrányba hozta az olyan embereket mint amilyen Te is vagy. Hogy kit nevezek szakembernek? Bárkit, aki a munkáját professzionális szinten, nem csak saját érdekeit maga előtt tartva végzi... Teljesen mindegy, hogy milyen területen, de profi legyen. A mi meglátásunk szerint Te profi vagy. Nagyon felkészült és odaadó. Minden kérdésünkre azonnal választ kaptunk és ami fontos mindezt érthető módon. Nekem nem szakterületem a pénzügy, mégis úgy érzem sikerült végre egy olyan dolgot elindítani a segítségeddel, ami hosszútávon fogja igazolni gondolkodásunkat...

Köszönjük szépen!

Horváth Balázs, ügyfél:

István egy teljesen egyedi megközelítéssel dolgozik egy olyan területen, ahol többnyire kóklerek és brókerek ügyködnek, személye üde színfolt és meggyőző.. Örülök neki, hogy engem is megtalált és külön örülök annak, hogy a téma egyedi megközelítése rávett arra, hogy foglalkozzak vele a sűrű mindennapokban, ahol egyébként a „majd” dolgok nem mindig élveznek prioritást.

dr. Kertész Ádám, ügyfél:

Gyakorló pénzügyi szakemberként a szolgáltatásról két dolog győzött meg: Egyrészt nem az eladás volt az elsődleges, hanem az ügyfél céljának megkeresése, és számszerűsítése. Amikor meglett a cél akkor beszéltünk magáról a biztosítási termékekről, amelyekkel a célt el lehet érni. Másrészt tudtam milyen kockázatokat fedek le, illetve tudtam mekkora tartalékot képzek a meglévő biztosításaimmal, de nem tudtam, hogy ezek a kockázatok milyen mértékben fedik le én és a családom jelenlegi és jövőbeni kockázati és befektetési igényeit! Egy olyan komplex képet kaptam, amely segít a magánélet felelős pénzügyi tervezésében.

Novák Csaba, tréner:

Pár hónapja ismerkedtem meg Istvánnal. Együtt tartottunk előadást egy kiváló csapatnak! Mikor hallgattam őt, automatikusan nyúltam a tollért és papírért, mert nem lehetett csak hallgatni, amit mond! Le kellett jegyzetelnem, hogy tovább gondolkodjam azokon a bölcsességeken, melyek jöttek tőle. Hol a sikeres sport múltjából, hol a jelen szakmai hitelességéből. Évek óta figyelem, hogy különböző területeken lévő sikeres emberek, miben egyformák, milyen titkuk van! István tovább igazolta, amit eddig is tapasztaltam: Hitelesek! Összevágnak a mondataik és a tetteik! Határozott, céltudatos és ezt mind szerényen teszi! Alázatos a tudással kapcsolatban és kíváncsi a világra, másokra! Bonyolult összefüggéseket egyszerűvé teszi! (Szememben a nagy tudás egyik legnagyobb jele). Magabiztosságot áraszt és bizalmat ébreszt, majd ezeket igazolja is!
Nagy megtiszteltetés egy ilyen ember ismeretségét bírni! Köszönöm!
Bárcsak többen lennének hozzá hasonlóak!

Révész Hilda, Az Union Biztosító területi képviselője:

István, évek óta a kollégám. Kezdettől fogva megkérdőjelezhetetlen volt számomra szakmai tudása és felkészültsége. Legfőbb szempont számára az ügyfél elégedettsége. Jó szakembernek tartom. Segítőkész és jóindulatú.

Nagy Dániel, pénzügyi tanácsadó kollega:

Bődy Istvánt szakmai tudása, ügyfélközpontú gondolkodása és a biztosítási piacon kiemelkedő pénzügyi tervező rendszere miatt tudom ajánlani minden olyan embernek, aki családjáról és önmagáról szeretne gondoskodni, az anyagi és szociális biztonság maximális elérésére törekszik. István nem termékek értékesítésével foglalkozik, hanem adott élethelyzetekre, valós ügyféligényekre nyújt megoldásokat, melyet egy etikus, az ügyfelekkel „együtt gondolkozó”, több állomásos tárgyalás sorozat alapoz meg. Több éve a biztosítási piacon dolgozom, de kevés olyan tanácsadóval találkoztam, aki minden szempontból megfelel az elvárt iparági gyakorlatnak, ezért bizton állíthatom, Bődy István a szakma legfelkészültebbjei közé tartozik!

Südiné Körmendi Mária, az Union Biztosító, hálózatfejlesztési koordinátora:

Igazi pénzügyi-, befektetési-, biztosítási tanácsadó, aki a szó nemes értelmében vett szakember. A pénzügyi elemzés, az ügyféligény felderítése majd a megfelelő ajánlat kidolgozása a specialitása. Az Union Biztosító élet üzletágának a "Bajnoka".

Sipos Tamás, EBC Zrt. Vezérigazgató helyettes (Biztosítás közvetítő cég):

Bődy Istvánt közel 20 éve ismerem már, barátom és munkatársam, és emellett a biztosítási piac kiemelkedő alakja. Ezt nem csak szaktudásával, ügyfélközpontúságával és folyamatos tudásvágyával igazolja, hanem hétköznapi emberként és édesapaként is bizonyít nap, mint nap. A sportolói múltjából fakadóan bármilyen „csapatban” lehet rá számítani, partnerként vagy csapattagként egyaránt. Az EBC Zrt. rendszeresen kéri a konzultációt Istvánnal, mert mintaként szolgál tanácsadóink számára, hogy ne a pénzügyekről beszéljenek csak, hanem egyedi élethelyzetekről, sorsokról és célokról. Büszkeséggel tölt el, hogy Istvánt nem csak barátomnak mondhatom, hanem jómagam is több leszek minden egyes beszélgetésünk után. Őszintén tudom javasolni a vele való együttműködést, véleményem szerint szolgáltatásaiban senki nem fog csalódni.

 


 

H-1087 BUDAPEST
OSZTÁLY U. 2-4 1/1

 

+3630 437 0338
© Copyright 2016 Horizont 3900 KFT All rights reserved

 

Bődy István

 

+3630 645 7054