BŐDY ISTVÁN
ügyvezető
pénzügyi tervező, szakmai konzulens
 
Nevem Bődy István, talán nem szerénytelenség azt állítanom, hogy az öngondoskodás szakértője vagyok. 2000 óta végigjártam a szamárlétrát, előbb tanácsadóként, később vezetőként. Korábbi válogatott és élsportoló múltamnak köszönhetően folyamatosan a legmagasabb színvonalra törekedtem. Elengedhetetlen számomra, hogy a családi életemben, a munkámban és sportolóként is becsülettel, a legjobb legyek. Mégis miért döntöttem akkor tizenkét év után a vezetői pozíció feladása mellett? Úgy éreztem, nagyobb hatással vagyok az emberekre közvetlen tanácsadóként. A biztosítási szakma számomra szenvedély és hivatás egyszerre. Eltökélt szándékom, hogy a mikró és a makró környezetemben olyan szakmaiságot és emberi értéket mutassak fel, ami kicsit más szemszögből mutatja be a hivatásomat. Büszke vagyok arra, hogy emberközpontú tapasztalataimra, az EBC Zrt. és a Klassis Z. Kft. is felfigyelt és megtisztelő felkérésére külső konzulensként tevékenykedhetem náluk.
 
Ügyfeleim figyelmét a Horizont 3900 nevű-, és a komplex pénzügyi tervezéssel kívánom felhívni azokra a problémákra, amelyeket kevésbé vesznek észre.
 
Mindinkább nyilvánvaló ugyanis napjainkra, hogy az állami szerepvállalás a nyugdíjas évek közeledtével arányosan csökken: nem számíthatunk érdemi támogatásra az oktatás, az egészségügy és az öregségi ellátás területén sem.
 
Komplex pénzügyi tervezésemmel a Horizont 3900 skála mentén, azt a jogszabályi környezetet és várható gazdasági fordulatokat, anyagi problémákat szeretném ábrázolni, amely életünk 3900 hetét észrevétlenül befolyásolják.
 
Úgy vélem, a mai biztosítási piacon az Union Biztosító garantálja mindazt a szakmai hátteret, rugalmasságot, dinamizmust és ügyfélközpontú szemléletet, ami elengedhetetlen a saját tanácsadója és az ügyfél számára egyaránt. Ezért nem volt kérdés számomra, hogy teljes bizalommal az Union Biztosítónak kötelezem el magam.

 

 

 

 
OLÁH ÁGNES
szakmai munkatárs
 

 

Oláh Ágnes vagyok, szakmai asszisztensként 2015-ben csatlakoztam a csapathoz. A Horizont 3900 pénzügyi tervezésben és a komplex pénzügyi tervezésben segítem István munkáját.

 

 

 


 
NAGY ÉVA
irodavezető
 

 

Nagy Éva vagyok, a Horizont 3900 Kft. irodavezetője. 2001 óta dolgozom Bődy Istvánnal, megbízható és állandó partnerként. Az értékesítés támogatása a legfőbb feladatom, a minőségi és precíz kiszolgálásra törekszem az ügyfeleinkkel, partnereinkkel és a biztosítóval.

 

 

 

 


 

H-1087 BUDAPEST
OSZTÁLY U. 2-4 1/1

 

+3630 437 0338
© Copyright 2016 Horizont 3900 KFT All rights reserved

 

Bődy István

 

+3630 645 7054