HORIZONT 3900 PÉNZÜGYI TERVEZÉS
Sokszor hajtogatjuk, hogy rohan az idő! Nem, nem az idő rohan! Az idő, évezredek óta ugyanabban a tempóban halad, csupán az életünk múlik el. Mindent megteszünk azért, hogy megvalósítsuk a vágyainkat, majd mindenünket eladjuk, hogy a szükségleteinket finanszírozhassuk. A Horizont 3900 névre keresztelt alap pénzügyi tervezéssel azokat a gondolatokat és érzéseket kívánom felszínre hozni ügyfeleimnél, amelyek elvezetik őket az öngondoskodás felismerésén át egészen a kellő cselekvésig. Az élet-, és az időhorizont egymásra vetítésével személyre szabottan szemléltetem azt, hogy az öngondoskodás hiánya sorsunk bármely szakaszában, éppen milyen veszélyeket hord saját magunk és a családunk számára. Megoldásként, pedig ügyfeleim horizontját végig kísérve olyan segítséget nyújtok, amellyel részben vagy egészben felkészülhetnek az esetlegesen bekövetkező kellemetlen fordulatokra.

 

KOMPLEX PÉNZÜGYI TERVEZÉS
A Nyugat-Európában és a tengerentúlon is példaértékű modell, a komplex pénzügyi tervezés a szociális hálót átvilágítva, gazdasági és jogi alapokra helyezve mutatja be azt a négy pillért, amely bevételi forrást jelenthet egy esetleges jövedelem kiesés bekövetkeztével. Ennek területei: társadalombiztosítás, magánynyugdíjpénztár, önkéntes nyugdíjpénztár és a biztosítás. Az átvilágítás során kiderül, hogy az említett források, adott élethelyzetben mekkora bevételt biztosíthatnak a család számára a várható kiadásokkal szemben. Feladatom nyilvánvaló: a kettő közötti különbözet kimutatása.
A szociális hálót „átvilágítva” gazdasági és jogi alapokra helyezve mutatom be azt a négy pillért, ami ma bevételi forrást biztosít a családok számára, amennyiben kiesik a jövedelem.

 


 

H-1087 BUDAPEST
OSZTÁLY U. 2-4 1/1

 

+3630 437 0338
© Copyright 2016 Horizont 3900 KFT All rights reserved

 

Bődy István

 

+3630 645 7054